Jag och leon

-


Film

Hejsan :) sitter på svenskan nu och ska se så film . Zozo heter filmen . Ingen aning om det är bra eller inte men vi får se :) senare idag så ska jag sola tror jag , om det inte regnar . Det ska ju regna sen så jag måste lixom sola i massor så att jag blir brun :d gillar inte att va blek . Ska försöka att uppdatera oftare eftersom att min uppdatering suger !

pallar inte blogga

hahaha bäst !

Blonda slingor

Håret ser ut ca såhär . Bättre Bilder kommer antagligen att komma senare :)


sooooooolat :D

tjenare :)
är med emelie just nu , eller hon typ duschar och jag sitter här . vi har solat ganska länge och nu så ska vi strax åka till frissan . jag ska bleka håret och så ska vi ta fler hål i öronen båda två . jag hoppas att det kommer bli bra . det var ju annorlundaskoldag idag och det var riktigt nice . va hos cina dom lektionerna som jag va på skolan . va riktigt kul faktiskt och jag tror att hon tyckte tt jag var duktig så det känns bra :)
men nu så är emelie klar så nu går jag och duschar , puss :)

annorlundaskoldag

hejsan :)
åker strax till annorlunda skoldagen . VILL INTE ! xd menmen , tar en buss hem vid 11.31 så är ju hemma ganska snart igen . då blir det solning . AWEAOME :D

Solsken :d

Tjeena bloggen :)
Solen skiner och folket grillar . Älskar vädret ! Slutar tidigt idag så ska hem och sola sen . Kanske springer oxå . Kan ju liksom behövas eftersom att jag är sjukt otränad och man vill ju va vältränad till sommarn . Hehe ;)





Grattis till bästa Moa som fyller år idag ! :d


väääärme

tjenare bloggen :)
sorry för den dårliga uppdateringen men vem pallar blogga när det är varmt ute ? svar : inte jag ;)
drar iaf snart till skolan . just nu så sitter jag och kollar bussar för imorgon eftersom att det är annorlundaskoldag och jag har bara 2 lektioner så jag slutar 10.50 . awesome :D

MERP (L)

heejsveeejs :)
nu tänkte jag göra ett inbrott i sandras blogg. ;) idag har hon och jag solaaat på altanen, myycket härligt! känns verkligen som sommar. så nu har jag fått fräknar i mängder (om det nu är möjligt för mig att få fler :o). ska hem till skåne igen imorgon, men först ska jag hälsa på brorsan i göteborg. så jag åker typ om någon timme. vill stanna längre! igår kväll kollade vi inte på eurovision, blonda som vi är så hade vi tagit fel på veckorna.. så vi tittade på 'what's your number?' istället. sen flummade vi gaanska mycket innan vi skulle sova :') kommer sakna sandra så gaaalet mycket. vi kan ju inte träffas ofta precis. :/
här bjuder vi på en osminkad bild från idag in tha sunshine! :)
älskar dig vännen. <3

PUSS!

/ Johanna

merp

tjeena , har solat lite och nu så blir det att typ käka , duscha och fixa sej . johannas tåg går nämligen om nån timme . kommer sakna bruden i massor !
kommer antagligen att komma upp lite bilder nån dag , puss :*
Tumblr_lzssbecfba1r9jtr4o1_400_large

slööööö dag :)

hej bloggen :) idag så blir det antagligen en slö dag tror jag . solade lite imorse men solen försvann .. -.- aja , köpte faktiskt inget på överby igår ! ;0 haha det har inte hännt på sjukt länge att jag inte köpt nått xd men aja , åker antagligen dit på fredag igen .
ikväll så blir det att se på eurovisionsongcontest med johanna och familjen . awesome !
nån cp bild xd

överby (y'

strax så drar jag , johanna och mamma till överby . awesome :D
-bild från regniga gårdagen-

lite bilder :)

-LIKE A BOSS-

innan sommaren är slut så ..

ska jag ha beställt domma 3 ursnygga tröjorna :D

Ravers fantasy

Tjena bloggn :) är på extremt bra humör idag så kan vara därför som jag gör flera inlägg :d åker inte till vänersborg sen , eller jo jag åker dit och hämtar johanna men jag åker inte och kollar på cheer leadingen , det gör jag kanske nån annan dag istället ;) måste lixom städa mitt rum så att jag får in en säng där som johanna ska sova i . AWESOME :d

yeah buddy !

idag så kommer bästa johanna hit , AWESOME ! :D

Teknik

-


@emelies köksbord

Tjena ;) sitter just nu vid Emelies köksbordet och går strax till skolan , det regnar och jag hatar regn .. Fffffuuuuu.........

älskar domma 2 ! :D


Bad things happen , and there is nothing you can do about it

Tjena , sitter just nu och gör ingenting på engelskan eftersom att jag är klar med mitt prov ;) det gick ganska bra tycker jag . Efter skolan så följer emelie med mej hem och så gör vi våfflor och pluggar so . Har nämligen so prov imorgon . Åker kanske till vänersborg imorgon och kollar cheer leading efter skolan men får se om jag gör det eller inte eftersom att jag ska möta johanna på tågstationen imorgon ca 10 över 9 . Ska bli så sjukt kul att träffa tjejen igen ! Saknar henne massmor :*
~du är helt enkelt patetisk~

är as trött så går och sover nu , puss :*



gräsklippning + gårdagens outfit


hemma

tjeena , kom hem från ellen för ett tagsen . ska gå och duscha nu och fixa mej till 40års kalaset för jerry . bilder från tjejkvällen kommer upp imorgon antagligen tror jag . ni får ha det :)
-moa lockade mitt hår-

skola och sen vänersborg :)

drar till skolan nu och efter skolan så drar jag , emelie och vickan till vänersborg .

skolaa

tjena , drar till skolan nu :)
om ca 2 veckor så bleker jag håret och blir blondin , vet dock inte hur ljust hår jag ska men vi får se ..

Musik

Tjena , sitter just nu på musiken med lite folk . Har ingen riktig lektion om man säger så så vissa är ute och går


Nån gammal bild på mej och Vickan :)


tandborste (A)

tjeena , sitter just nu och borstar tänderna och strax drar jag till skolan ;) ha det bra !

dagen .. :)

hej bloggen , dagen har varit riktigt kul ! först skola och sen bärde jag ved med mamma och efter det så va jag ute och sprang . sprang ca 2,8 km .
grattis till min älskade sofia eriksson . fjortizz nu då ;)

T Ä N K F Y R K A N T E R . . .

tjena , har nyss klippt gräsmattan och nu så sitter jag och käkar en ölkorv och väntar på mamma så vi kan ta veden ;)
bild på bikiniarna som jag köpte igår

hallå :)

hej bloggen :)
blidde ingen mer uppdatering igår kväll för jag orka inte ! satt och spela istället xd men iaf så var jag ju på skräcklemannen igår och det var ganska kul faktiskt . innan skräcklemannen så var jag på överby , köpte 2 bikini och present till sofia och ellen .
idag så ska jag iaf bära lite mer ved och kaske springa . får se om jag springer eller inte för har träningsversk från att jag sprang i fredags .
536650_220114631438060_100003185731784_374340_1550058266_n_large

@Överby

Är just nu så Överby och sen så åker jag till vbg och kollar på skräcklemannen . Awesome (a) bloggar ikväll <3

14.02

sprang 2.4 igen :)
i skolan så gick jag mest så det tog 18 minuter och 30 sekunder
nu så sprang jag hela tiden så det tog 14 minuter och 2 sekunder . NÖJD ! :D

RUN BITCH RUN !

hej bloggen :)
dagen har varit sådär om man säger så . vi sprang 2.4 km på idrotten och jag fick extremt dålig tid så jag ska springa nästa vecka igen .. aja , nu så ska jag iaf sticka ut och springa lite . ska bli jobbigt xd men jag överlever :)

Min pappa är bättre än din pappa !

Ville bara säga grattis till min pappa som fyller 39 år idag , grattis :) <3

bärit ved :)

hej bloggen :)
har inte gjort så mycket idag , skola först och sen när jag kom hem så bärde jag ved och sola lite . inget intressant ;)
~sommarbild 2011~

solat

hej bloggen :)
har inte gjort så mycket idag . har legat på altanen och solat typ hela dagen . tror att jag fick lite färg iallafall ;) skola imorgon då ..
Tumblr_m33j8uayx21qzmskwo1_500_large

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu